B&B La Suite

Restaurant

51a51bfde7b8f98c3d593ff9fdcefda1916dbc93

Het verhaal van

Restaurant
Sans Cravate in Brugge

Je komt bij Sans Cravate voor ongedwongen, eerlijke keuken. Op het eerste gezicht eet je bij ons niets vernieuwends. Tot je proeft. Dan herontdek je dat gekende gerecht op een verfijnde, ongekunstelde manier. Je proeft het zoals het is en dat is de beste manier.

Sans Cravate juni2022 Buro Bonito 7
Sans Cravate juni2022 Buro Bonito 3
Sans Cravate juni2022 Buro Bonito 32

Eenvoud siert
het menu

Ons menu loopt over van de klassieke, maar bekroonde gerechten. We werken ze af met een subtiel modern randje, zonder overbodige garnituren. Sans Cravate, daar eet je pure keuken die elk zorgvuldig gekozen ingrediënt op je bord eer aandoet.

Het gastronomisch menu is perfect in balans en geproportioneerd: een topproduct speelt de hoofdrol, alle andere ingrediënten voegen iets waardevols toe. Ze versterken elkaar. Zo zorgen we voor een evenwicht van alle smaken. Je geniet van elk gerecht dat we serveren, van amuses tot dessert. Want daarom ben je hier.

RESERVEER BIJ SANS CRAVATE

Menu

Sans Cravate juni2022 Buro Bonito 123
Sans Cravate juni2022 Buro Bonito 17

Sans Cravate en wijn

Bij een goed gerecht hoort een goed glas wijn. En het liefst meer dan een. Dat merk je ook aan de wijnkaart, die het resultaat is van onze onstilbare interesse. Kies je voor het menu met begeleidende wijnen? Dan wordt elk gerecht gecomplementeerd door de ideale druif. Of laat je verrassen door een van de wijnen op de kaart, we duiken met plezier onze wijnkelder voor je in. Daarnaast vind je op onze webshop verschillende bekende en onbekende wijnen en champagnes terug. Bestel een box en geniet thuis!

Graag nu al een blik werpen op onze wijnkaart? Stuur ons dan zeker een mailtje. 

Ontvang de wijnkaart

Sans Cravate juni2022 Buro Bonito 147

Maak je diner compleet met een overnachting in La Suite

Je avond zorgeloos genieten hoeft niet te stoppen na je diner. In onze B&B La Suite, recht tegenover het restaurant, geniet je gewoon verder.

Ontdek La Suite

Fad6d258acb36a4562c5dc28a8820098c2286498

Veelgestelde
vragen